15 maart 2022
Geplaatst door TeamGroeneHeerlijkheid

Vorig jaar zijn we gestart met de gebiedsvisie van circa driehonderd woningen en appartementen voor het project De Groene Heerlijkheid in Deurne. Momenteel naderen we de ontwikkelingsfase. We hopen dat we eind 2022, begin 2023 kunnen starten met de verkoop. 

Bijeenkomsten grondeigenaren en omwonenden

Graag willen we betrokkenen en belangstellenden meenemen in de ontwikkelingen. Op 15 februari heeft er een bijeenkomst plaatsgevonden met grondeigenaren en aansluitend een bijeenkomst met omwonenden. Tijdens deze bijeenkomst is het concept stedenbouwkundigplan gepresenteerd. Na de presentatie is de groep uiteen gegaan in kleinere groepen om reacties en input op het plan op te halen. 

Bijeenkomst betrokkenen en belangstellenden

Op 24 februari heeft er een digitale informatiebijeenkomst plaatsgevonden voor betrokkenen en belangstellenden. Tijdens deze bijeenkomst is ook het concept stedenbouwkundigplan gepresenteerd. De aanwezigen werden in de gelegenheid gesteld om vragen te stellen. 

Terugkoppeling

De presentatie van de bijeenkomst kun je hier terugkijken. Alle input (vragen en opmerkingen) uit de bijeenkomsten hebben we gebundeld in een overzicht met ook een verwijzing op de plattegrond. Een deel van de vragen van de digitale informatiebijeenkomst is direct beantwoord tijdens de avond. Deze antwoorden zijn al verwerkt in het bestand. De overige vragen en opmerkingen worden meegenomen in de (her)overwegingen en worden op een later moment beantwoord. 

Wil je meedenken?

Schrijf je dan in via onze website www.groeneheerlijkheid.nl. Rechts bovenin vind je de knop “Aanmelden”. Klik hierop en schrijf je in als belangstellende in de woningen / appartementen of als omwonende / belanghebbende van het project. Op deze manier blijf je op de hoogte van alle ontwikkelingen en ontvang je enkele enquêtes om mee te denken over het project.

Heb je vragen naar aanleiding van dit bericht? Stuur dan een bericht naar info@groeneheerlijkheid.nl